Autor: Dnevnik, 021.rs

Novi Sad
24.09.2024.
07:35 > 07:40
Novosađanki M.M. koja je u Partizanskoj ulici skinula zastavu Republike Srbije sa zgrade, gazila po njoj, a potom je zapalila određen je pritvor.
  • zbun

    24.09.2024 11:33
    Troll of sandwich
    24.09.2024 • 10:10
    Sramota
    To je zastava nase zemlje! Nasi preci su krvarili za nju!
    Ako joj se ne svidja vlast i trenutno stanje u Srbiji neka polupa prozore na objektima SNS, pocepa i zapali njihove zastavi, unisti njihove bilborde, ali zastavu zemlje nikako!



    a šta ćemo u situaciji kada ta stranka stavlja znak jednakosti između sebe i države i to prenosi svojim glasačima?
  • @ UntaBoy

    24.09.2024 11:03
    @untaboy
    nije istina da je uništenje il skrnavljenje državne zastave svugde krivično delo.
    istina je da nije uopšte kažnjivo tzv. skrnavljenje zastave: australije, belgije, kanade, danske, irske, japana, holandije, norveške, rumunije, švedske, švajcarske, južne afrike, britanije i amerike (u tim zemljama).
    imaš sve na netu o tome pa se informiši pre nego što pametuješ..

  • Aleksandar

    24.09.2024 10:26
    Za osudu svakako.
    Osudjujem skrnavljenje zastave. Ali ne sećam se da je ijedna vlast donela oštar zakon za privredni kriminal. Porez ako zakineš 1 din državi treba se dobro kazniti. Pratite krajnji ishod prijava i sudjenja.!rezultat skoro 0. Ili fasuje sirotinja. Pa se to prikaže ko statistika. Kolike su oštete ako propadne prijava( primer DELTA HOLDING) .
  • Troll of sandwich

    24.09.2024 10:10
    Sramota
    To je zastava nase zemlje! Nasi preci su krvarili za nju!
    Ako joj se ne svidja vlast i trenutno stanje u Srbiji neka polupa prozore na objektima SNS, pocepa i zapali njihove zastavi, unisti njihove bilborde, ali zastavu zemlje nikako!
  • Marko iz Austrije

    24.09.2024 09:41
    Nema opravdanja
    Dragi Novosadjani, ne mozemo traziti opravdanje za ovako nesto. Gospodja je pored ucinjenog krivicnog dela i uvredila veliki broj ljudi koji tu zastavu istinski vole i ciji su preci ginuli za te boje. Nazalost sprovodjenje pravde se kod nas vrsi na malim ljudima. Na nama je da "lajemo" da se bunimo da ne damo da nas prave budalama. Koliko vas je bilo da pruzi podrsku studentima na filozofskom. Koliko na ekoloskom protestu. Ja iz Austrije dodjem na eko protest u BG. Moramo se boriti za NASU domovinu. Ne smemo dozvoliti da raznorazni volovi i uvlakaci upravljaju nama!
  • Joki

    24.09.2024 09:26
    Ja bih joj dao bar godinu dana. Za tu zastavu su mnogi krvarili.
  • Ns

    24.09.2024 09:10
    Cccc
    Sudiju i tuzioca kad se promeni vlast otpustiti.pa gde vam je obraz. Zanimljivo pre par sana hapse momka kola obijao 5 marica dolazi svi ga tuku vezanog na zemlji ima snimci. Tuzilac tu ne reaguje.inace u KZ to je mucenje tortura i prekoracenje sile i ovlascenja to nista jel
  • Joca

    24.09.2024 09:04
    Mene (kao procenat javnosti) uznemirava StadiJon, rafali, delfinarijum, kumovi, nacionalizam, sveti Mitrović i još svašta...

    A gaženje zastave? Za bolje i nije.
  • Пера Дембелија

    24.09.2024 08:54
    Повреда угледа Републике Србије и 30 дана притвора, када се огрнеш том истом заставом на седници УН-@ онда ниси ништа повредио ,е сад у случају неких демонстрација огрнем се заставом Р.Србије да ли сме полиција да ме пендречи ,руши на земљу...или ће само да салутирају и поздраве обележје,питам шерифа друга Ивицу
  • momciloNS

    24.09.2024 08:44
    Meni je to sasvim ok.
  • UntaBoy

    24.09.2024 08:43
    Druga strana medalje
    Skrnaviti,oštetiti, zapaliti državna obeležja je krivično delo u svakoj državi u to nema sumnje to je tako...Ali da li je država(države) dužna u obavezi da obezbedi dostojanstven život svojih građana koji žive u njoj???Hmm da završimo škole,nađemo posao,zasnujemo porodicu,da školujemo decu,da odemo na odmor,da odemo kod lekara,da su nam primanja dovoljna za "jedan" normalan život....PO MENI JESTE DUŽNA JE....Da nije možda neki vid REVOLTA uhapšene sugrađanke ???Po meni jeste....E sad pritvor od mesec dana za ovo????Ma dajjj....da u zakonu piše po članu tom i tom tako je...A koliko bi trebalo meseci(vekova) po zakonu i ustavu da dobije "država" za sve ovo što preživljavamo svi mi???Da li ima prvo mesta u zatvoru-pritvoru za sve ove koji predstavljaju našu državu ???Odosmo predaleko....uzdravlje
  • paja patak

    24.09.2024 08:34
    jagnje
    ona nam je najveci krivac....
  • bbq

    24.09.2024 08:13
    cime je motivisano to neprimereno ponasanje od strane mm?

    net je pun kontradiktirnih tvrdnji.

    jedni pusu da je opoziciono nastrojena i po difoltu mrzi srbiju.

    drugi opet tvrde da je osoba ostala bez posla (nije joj produzen ugovor) iako je clanica i taj posao je imala preko stranke, te je revoltirana ucinila te stvari
  • Мијат

    24.09.2024 08:11
    Мало је три месеца.
    Систем не мораш да поштујеш али Земљу своју, или у којој живиш - мораш!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna